Previous
Next

Aromal Food Adds - Producent aromatów spożywczych

Nośnik etanolowy użyty w aromatach spożywczych:

point-icon Zdecydowanie lepiej rozpuszcza esencje zapachowo-smakowe i efektywniej je przenosi skuteczniej wnika w głąb wyrobów i lepiej wiążą z nimi zapachy i smaki
point-icon-2.png Skuteczniej wnika w głąb wyrobów i lepiej wiążą z nimi zapachy i smaki podnosi wyrazistość smaków i zapachów, co intensyfikuje doznania zmysłowe
point-icon-3.png Podnosi wyrazistość smaków i zapachów, co intensyfikuje doznania zmysłowe jest lżejszy od glikolu co sprawia, że wyroby z jego użyciem zyskują na lekkości i pulchności
point-icon-4.png Jest lżejszy od glikolu co sprawia, że wyroby z jego użyciem zyskują na lekkości i pulchności uwalnia wyroby od charakterystycznego dla glikolu efektu mdłego posmaku
point-icon-5.png Uwalnia wyroby od charakterystycznego dla glikolu efektu mdłego posmaku poprawia jakość i przedłuża trwałość wyrobów gotowych
point-icon-6.png Poprawia jakość i przedłuża trwałość wyrobów gotowych poprawia wydajność aromatów co przekłada się na oszczędności w procesie produkcji
point-icon-7.png Poprawia wydajność aromatów co przekłada się na oszczędności w procesie produkcji

 

Aromaty spożywcze Aromal

Aromaty spożywcze na bazie alkoholu etylowego,

w opinii naszych klientów, przewyższają  najpopularniejsze na rynku aromaty na bazie glikolu

Klienci bardzo wysoko oceniają jakość
i stabilność naszych aromatów

Najwyższą jakość uzyskujemy dzięki

point-icon-default.png Wysokim kwalifikacjom ekspertów zaangażowanych w proces produkcji
point-icon-default.png Zastosowaniu najwyższej jakości surowców
point-icon-default.png Użyciu profesjonalnej technologii
point-icon-default.png Ustawicznej kontroli jakości wszystkich procesów

 

Aromaty Aromal

Szeroki asortyment aromatów spożywczych

Klienci mogą u nas zamówić wszystkie, najpopularniejsze rodzaje aromatów spożywczych ze stałej oferty.

Oferujemy m.in aromaty: pieczywa, waniliowy, karmelowy, rumowy, orzech laskowy, śmietankowy, adwkatowy, kokosowy,  migdałowy, pomarańczowy, zabajone, karmelowo-adwokatowy, truskawkowy, cytrynowy, ananasowy, czekoladowy.

W naszej ofercie znajdują się również  specjalnie opracowane dla aromatów, oryginalne nuty zapachowe lub smakowe, aromatyczne inhibitory bakterii, pleśni i grzybów do stosowania miejscowego w trakcie wytwarzania artykułów  spożywczych.

 

Asortyment aromatów

©2018 Aromal - Producent Aromatów spożywczych