AROMAL FOOD ADDS spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, sp.k. z siedzibą w Brzesku ul. Topolowa 3
to producent wysokiej jakości produktów i półproduktów przeznaczonych do produkcji i wytwarzania artykułów spożywczych.
Na rynku działamy od roku 2012 i jesteśmy polską firmą z 100% polskim kapitałem.
Wysoką i niezmienną jakość wytwarzanych wyrobów osiągamy dzięki użyciu wysokiej jakości surowców, wykwalifikowanej kadrze, specyficznie prowadzonym procesom produkcyjnym oraz bardzo wnikliwej kontroli procesów technologicznych.
Posiadamy i ciągle doskonalimy zakładowy system HACCP. Nasze laboratorium i zatrudniani technolodzy wzmacniają skutecznie system kontroli jakości.
Konsumenci otrzymują tym samym gwarancję bezpieczeństwa i jakości wytwarzanych w naszym zakładzie produktów.
Doceniają to renomowani i profesjonalni odbiorcy działający od lat w segmencie B2B.
Wysoka i niezmienna jakość wytwarzanych aromatów
Jesteśmy producentem wysokiej jakości aromatów płynnych na nośniku spirytusowym (mieszanin substancji zapachowych) przeznaczonych i stosowanych do wytwarzania artykułów spożywczych i napojów bezalkoholowych o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu nieprzekraczającej 1,2% objętości, | |
Jesteśmy producentem markowych półproduktów na bazie różnych alkoholi przeznaczonych do flambirowania i przyprawiania artykułów spożywczych w trakcie ich wytwarzania w szczególności gotowania sosów i potraw), | |
Jesteśmy producentem wyrobów będących inhibitorami bakterii, pleśni i grzybów w tym które w znaczący sposób przedłużają trwałości artykułów spożywczych. Wyroby nasze stosowane w specyficzny sposób i w podanych przez nas warunkach maja działanie bakteriobójcze i grzybobójcze zachowując właściwości wyrobów poprawiających zapach i smak finalnych produktów spożywczych, | |
Jesteśmy producentem innych wysoce specjalistycznych wyrobów, wytwarzanych również na indywidualne zamówienia klienta, stanowiących swoiste i harmonijne kompozycje tworzone na bazie alkoholu etylowego i dedykowane dla przemysłów spożywczego, gastronomicznego, piekarniczego i cukierniczego, które w wyniku specjalnego dozowania, podnoszą jakość artykułów spożywczych. |